23/01/2020 17:23:36

Δανέλλης: Αυτοκτονικό αν το συνέδριο αποφασίσει μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ

Δανέλλης: Το Ποτάμι πρέπει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση - Media

 

Προβληματισμένος δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης ενόψει το συνεδρίου του Ποταμιού που ξεκινά αύριο, μιλώντας στο News 24/7 στους 88,6. 

"Το συνέδριο θα μπορούσε να είναι σημείο επανεκκίνησης αν βλέπαμε τον εαυτό μας στο πλαίσιο της προσπάθειας για προοδευτικές συγκλίσεις, η οποία εξελίσσεται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Θα είναι αυτοκτονικό αν το συνέδριο αποφασίσει μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι ψηφοφόροι μπορούν να πάνε κατευθείαν στη ΝΔ. Είμαστε δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ σε πολύ σημαντικά ζητήματα, στα δικαιωματικά και στη συμφωνία των Πρεσπών. Ειδικά στο μακεδονικό δοκιμάζεται ο ευρωπαϊσμός του κάθε κόμματος. Ολα αυτά δεν μπορούμε να τα προσπερνάμε έτσι".

Ο βουλευτής Ηρακλείου είπε ότι μετά από 40 χρόνια πορείας στην ανανεωτική αριστερά δεν μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε σενάριο συνεργασίας με τη ΝΔ. "Το Ποτάμι θα μπορούσε να είναι ο ισορροπιστής, να λειτουργεί σαν η φωνή συνείδησης του πολιτικού συστήματος" κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.