search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:00
MENU CLOSE

Παρασκευόπουλος: Φούλαρε τις μηχανές η βιομηχανία παραγωγής ψευδών ειδήσεων

02.11.2018 14:10
Παρασκευόπουλος: Φούλαρε τις μηχανές η βιομηχανία παραγωγής ψευδών ειδήσεων - Media

 

Διαψεύδει όσα γράφονται σε δημοσιεύματα για την αποφυλάκιση Ρομά, την οποία αποδίδουν στο νόμο «Παρασκευόπουλου», ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος, σε δήλωσή του.

Αναλυτικά, η δήλωση του Ν. Παρασκευόπουλου

«Όπως φαίνεται η βιομηχανία παραγωγής ψευδών ειδήσεων περί το «Ν. Παρασκευόπουλου» έχει φουλάρει τις μηχανές της.

Η νέα ψευδής είδηση αναφέρεται σε Ρομά (γιατί άραγε η ειδική αναφορά μειονότητας;) δράστη του οποίου η ποινή ανεστάλη την 31/10/2018 για μια τριετία, χωρίς οποιαδήποτε χρήση  αποσυμφορητικών διατάξεων, όπως ο «νόμος Παρασκευόπουλου».  Πρόσθετη σχεδόν περιττή λεπτομέρεια, ότι η ισχύς του τελευταίου αποσυμφορητικού νόμου που ψηφίστηκε με τη συμβολή μου έχει ούτως ή άλλως λήξει από 21.9.2017 (νέος νόμος 4489).

Η μισαλλοδοξία έχει φθάσει από καιρό σε επίπεδα ασυδοσίας. Και κάποιοι παριστάνουν πως αγνοούν, ότι όχι μόνο ο πρώτος ισχυρισμός, αλλά και η διάδοση συκοφαντιών ενδιαφέρουν εξίσου τον Ποινικό Κώδικα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:55