search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:13
MENU CLOSE

Πώς έδρασε ο δολοφόνος του Μακρή στη Βούλα – «Εκτέλεσε» με σιγαστήρα τον 46χρονο

02.11.2018 19:08
Δολοφονία Μακρή: Ισόβια στον βασικό κατηγορούμενο και 10 χρόνια κάθειρξη στον συνεργό του - Media

 

Με σιγαστήρα στο όπλο του φέρεται να έδρασε ο εκτελεστής του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Οι Αρχές θεωρούν ότι το όπλο έφερε σιγαστήρα καθώς κανένας από τους γείτονες που διαμένουν σε απόσταση 3-4 μέτρων από τη σκηνή του εγκλήματος δεν άκουσε τον παραμικρό θόρυβο κι επίσης, από τις εικόνες που έχουν από τις κάμερες ασφαλείας το όπλο είχε και σιγαστήρα.

Στο μεταξύ, υπάρχει αυξημένος έλεγχος σε αεροδρόμια αλλά και χερσαία σύνορα για αφίξεις και αναχωρήσεις καθώς θεωρείται ότι το συμβόλαιο θανάτου το είχε υπογράψει κάποιος αλλοδαπός που είχε προηγούμενα με το θύμα κατά το παρελθόν του στην Αυστραλία.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07