search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:51
MENU CLOSE

Τα γυρνάει ο Τραμπ για το καραβάνι των μεταναστών: Δεν θα πυροβολήσουμε κανέναν (Video)

02.11.2018 19:19
Τραμπ: Στο «στόχαστρο» πέντε ανακριτών και εισαγγελέων - Media

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του σχετικά με τον τρόπο που ο στρατός θα αντιμετωπίσει το καραβάνι των μεταναστών που φθάνει στα σύνορα της χώρας.

Ο Τραμπ, σε έναν παροξυσμό tweets είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο στρατός των ΗΠΑ που θα βρεθεί στα σύνορα με το Μεξικό, θα κάνει χρήση βίας, γράφοντας: «ΔΕΝ θα αφήσουμε τα Καραβάνια αυτά, που αποτελούνται επίσης από μερικούς πολύ κακούς γκάνγκστερ και μέλη συμμοριών, να μπουν στις ΗΠΑ. Τα Σύνορά μας είναι ιερά, πρέπει να έρθουν νόμιμα, ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ!».

Οι φράσεις αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς θεωρήθηκε ότι ο Τραμπ δίνει «πράσινο φως» για τη χρήση βίας κατά άοπλων μεταναστών, γεγονός που έκανε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να… στρίψει τιμόνι.

Έτσι, την Παρασκευή, σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ ο Τραμπ ξεκαθάρισε ότι δεν συναινεί στη χρήση πυρών κατά των μεταναστών, ακόμα κι αν αυτοί αρχίσουν να πετούν πέτρες στους στρατιώτες.

Ωστόσο, ο Τραμπ προσέθεσε ότι όποιοι συλληφθούν, τους περιμένει μακρόχρονη φυλάκιση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:51