search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:34
MENU CLOSE

Τρίτη ημέρα του συνεδρίου της νεολαίας του ΕΛΚ

03.11.2018 09:34
Τρίτη ημέρα του συνεδρίου της νεολαίας του ΕΛΚ - Media

 

Κορυφώνεται σήμερα το πολιτικό ενδιαφέρον στο 12ο συνέδριο της Νεολαίας του ΕΛΚ, που διεξάγεται στην Αθήνα.

Το Συνέδριο θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου πρόκειται να απευθύνουν χαιρετισμούς ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μάνφρεντ Βέμπερ και οι Επίτροποι Δημήτρης Αβραμόπουλος και Χρήστος Στυλιανίδης,

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ανέβουν στο βήμα ο Αλεξάντερ Στουμπ και ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής της καμπάνιας του ΕΛΚ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, Ντάρα Μέρφι.

Το Συνέδριο της Νεολαίας του ΕΛΚ θα συζητηθούν -μεταξύ άλλων- «οι προοπτικές και οι προκλήσεις της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, η κατάκτηση της ψηφιακής αγοράς από τους νέους επιχειρηματίες, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, καθώς και τα νέα δεδομένα που φέρνει η ψηφιακή εποχή στη δημοκρατία».

Την ερχόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του ΕΛΚ στο Ελσίνκι όπου θα εκλεγεί ο υποψήφιος της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς για την θέση του προέδρου της Κομισιόν.

Η Ν.Δ. έχει γνωστοποιήσει ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Μάνφρεντ Βέμπερ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώνει ότι «είναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή στιγμή και είναι αυτός που χρειάζεται για να γίνει η Ευρώπη αυτό το οποίο θέλουμε».

Στην αντιπροσωπεία της ΝΔ στο Ελσίνκι θα συμμετέχουν εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι ευρωβουλευτές του κόμματος, ο επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο αντιπρόεδροι Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, όπως και ο πρώην πρόεδρος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος -όπως έχει ανακοινωθεί- θα ηγηθεί της μάχης της ΝΔ στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Αμέσως μετά την εκλογή στο Ελσίνκι θα αρχίσει και ουσιαστικά η προεκλογική καμπάνια του ΕΛΚ για τις Ευρωεκλογές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:34