search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:49
MENU CLOSE

Η γυμνή… αλήθεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Οι απαγορευμένες φωτογραφίες που ήθελε να εξαφανίσει (Photos)

03.11.2018 10:00
Η γυμνή… αλήθεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Οι απαγορευμένες φωτογραφίες που ήθελε να εξαφανίσει (Photos) - Media

 

Τον Οκτώβριο του 1975 η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε φωτογράφιση για το περιοδικό «Φαντάζιο».

Με μαύρο διαφανές κορμάκι και με τίτλο που προετοίμαζε το κοινό για ό,τι πιο αποκαλυπτικό είχε δει μέχρι τότε: «Σeξι όσο ποτέ άλλοτε. Μια «βασίλισσα» μιλάει στο Φαντάζιο για τα 20 χρόνια της βασιλείας της. Τα καλλιτεχνικά και τα προσωπικά της σχέδια, τη μοναξιά της».

Τότε, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν 41 ετών, είχε πάρει διαζύγιο από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και έκανε στροφή στην προσωπική της ζωή, προσπαθώντας να απελευθερωθεί από τα ταμπού της.

Σε αυτό το τεύχος του «Φαντάζιο» η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πειστεί να χαρίσει τουλάχιστον μια αποκαλυπτική φωτογραφία.

Οι πηγές της εποχής λένε πως όταν η ηθοποιός είδε τυπωμένες τις φωτογραφίες, μετάνιωσε και ζήτησε την απόσυρσή τους. Βασική αιτία η διαμάχη της για το διαζύγιο με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ειπώθηκε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη πίστεψε πως ήταν πιθανόν αυτό το εξώφυλλο να επηρέαζε τη δικαστική απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού της. Το περιοδικό κυκλοφόρησε, αλλά χωρίς όλες τις επίμαχες πόζες- όπου χρειάστηκε «έπεσε κόψιμο».

Οι ξέγνοιαστες μέρες του καλοκαιριού στο εξοχικό της στον Θεολόγο έφεραν κι άλλες πόζες, κι άλλες αποκαλύψεις.

Ο φακός του Κλεισθένη και του βιογράφου της Μαρίνου Κουσουμίδη «φυλάκιζαν» το κορμί της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ο χρόνος φερόταν υπέροχα στην Αλίκη και εκείνη ήθελε να το μοιράζεται. Άλλωστε όλη της τη ζωή τη μοιράστηκε, ακόμα κι αν είχε παραδεχθεί ότι της κόστισε ακριβά.

Ακόμα και η πρώτη φωτογραφία παπαράτσι κινηματογραφικού σταρ σε ιδιωτική στιγμή αφορούσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τραβήχτηκε το 1979 σε μια προσωπική της στιγμή στο εξοχικό της στον Θεολόγο και τη δείχνει στην παραλία να κάνει ημίγυμνη ηλιοθεραπεία κρατώντας με τα χέρια το στήθος της.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε με τηλεφακό και καταχωρήθηκε στην ιστορία ως το πρώτο ελληνικό επαγγελματικό παπαράτσι. Η εφημερίδα που δημοσίευσε την φωτογραφία ξεπούλησε και έγινε η αρχή του μεγάλου κυνηγιού των παπαράτσι και σε άλλα γνωστά πρόσωπα.

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Πηγή: athensgo

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:47