26/02/2020 14:34:32

Θεοδωράκης στο συνέδριο του Ποταμιού: Καμία κομματική προαγωγή - Να διώξουμε τους κομματικούς εγκάθετους

 Θεοδωράκης στο συνέδριο του Ποταμιού: Καμία κομματική προαγωγή - Να διώξουμε τους κομματικούς εγκάθετους  - Media

 

Με την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη ξεκίνησε το τρίτο συνέδριο του Ποταμιού στο Σινέ Κεραμεικός.

Tο συνέδριο επιχειρεί να δώσει μια εναλλακτική διάσταση, καθώς « είναι συνέδριο χωρίς πλαστικά ποτήρια, καλαμάκια και πλαστικά μπουκαλάκια νερό.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην ομιλία του αναλύει τις προτεραιότητες του κόμματος θέτοντας ως άμεσο στόχο την αποκομματικοποίηση του κράτους

Προτεραιότητα Νο1: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ! Κανένας κομματικός διορισμός! Καμία κομματική προαγωγή! Να διώξουμε τους κομματικούς εγκάθετους από το δημόσιο και τα πανεπιστήμια.

Προτεραιότητα Νο2: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ! Ο καθένας πιστεύει στον Θεό που θέλει! Τα σχολικά βιβλία δεν είναι ντιρεκτίβες προπαγάνδας. Το κράτος & η ιεραρχία δεν έχουν θέση στις κρεβατοκάμαρες των πολιτών

Προτεραιότητα No3: Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ δεν είναι για μας μια γραφική… Γενική Γραμματεία. Είναι η σκέψη που συνοδεύει κάθε απόφαση. Οι αποφάσεις του κεντρικού κράτους, της περιφερειακής διοίκησης πρέπει να υπακούουν σε αυτό τον κανόνα

Προτειραιότητα Νο4: ΔΙΑΓΕΝΕΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Αν πραγματικά θέλουμε το καλό των συνταξιούχων, πρέπει να βάζουμε πρώτα τα εγγόνια τους. Να φτιάξουμε ένα σύστημα ασφάλισης με τη σκέψη σε αυτούς που δουλεύουν και πληρώνουν. Να στηρίξουμε & όχι να γκρεμίσουμε την παραγωγή.

Προτεραιότητα Νο5: ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ! «Όλοι με την Ευρώπη είμαστε πλέον,» θα μπορούσε να σκεφθεί κάποιος! Δεν είναι έτσι! Δεν υπάρχει à la carte Ευρωπαίος. Είναι εύκολο να βρεις πολλές αντιευρωπαϊκές εμμονές σε αυτούς που σήμερα κυβερνούν. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.