search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:58
MENU CLOSE

Συνεχίζεται η… ταραχή στην ΕΡΤ: Παραίτηση με αιχμές από Θαλασσινό

03.11.2018 13:11
Τεράστια γκάφα της ΕΡΤ - Παρουσίασε νεκρό μητροπολίτη ως... ζωντανό (Photo) - Media
 
Με αιχμές για τους λόγους της απομάκρυνσής του από την ΕΡΤ υπέβαλε την παραίτησή του υπέβαλε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Γιώργος Θαλλασσινός. Στην επιστολή του, αναφέρει ότι του ζητήθηκε η παραίτηση χωρίς να εξηγηθούν όμως οι λόγοι.
 
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή πηγές από το περιβάλλον του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σημείωναν ότι ο Λευτέρης Κρέτσος ζήτησε τις παραιτήσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Βασίλη Κωστόπουλου και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Θαλασσινού, επειδή τα δύο κορυφαία στελέχη της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης «δεν ήταν σε θέση να συνεργαστούν αρμονικά».
 
Στην επιστολή παραίτησής του, ο Γ. Θαλασσινός σημειώνει τα εξής:
«Προς Υπουργό ΨΠΤΕ
Προς Υφυπουργό ΨΠΤΕ
Αγαπητοί Υπουργοί
 
Στις 2.11.2018 μου ζητήθηκε από τον Υφυπουργό κ.Λευτέρη Κρέτσο η παραίτησή μου από μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ, χωρίς να μου εξηγηθούν οι λόγοι. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό στα ΜΜΕ από κύκλους του Υφυπουργού ότι “δεν κατάφερα να συνεργαστώ αρμονικά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ”.
 
Οφείλω να διευκρινίσω ότι οι διαφωνίες μου με τον Βασίλη Κωστόπουλο ήταν πολιτικές (ως προς το τι πρέπει να γίνει στην ΕΡΤ), διοικητικές, δεοντολογικές και ηθικές. Δεν ήταν καθόλου “ασυμφωνία χαρακτήρων” ή εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών. Είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό.
 
Κατά τα άλλα, εννοείται ότι θέτω την παραίτηση μου στη διάθεση σας και εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο σας στην ΕΡΤ.
 
Γιώργος Θαλασσινός».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:57