search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:36
MENU CLOSE

Ο Ερντογάν θέλει να δει Τραμπ-Πούτιν στο Παρίσι

03.11.2018 18:06
Νέες απειλές Ερντογάν για πρόσφυγες: Αν δεν μας στηρίξετε, ανοίγουμε τις πύλες - «Θα τους αφήσουμε να πάνε όπου θέλουν» - Media
 
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ελπίζει ότι θα συναντηθεί με τους ομολόγους του των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, την επόμενη εβδομάδα στο Παρίσι, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Άγκυρα μαζί με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο.
 
“Θα γίνει μια διεθνής συνάντηση στις 10-11 Νοεμβρίου στο Παρίσι, στην οποία θα μετάσχει και ο Τραμπ. Θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να συζητήσουμε διάφορα ζητήματα. Είναι πιθανόν να μιλήσουμε και με τον Πούτιν”, είπε ο Ερντογάν.
 
Το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Παρίσι αναμένονται τουλάχιστον 80 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
 
Οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας συναντήθηκαν στις 27 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο της τετραμερούς συνόδου Ρωσίας-Τουρκίας-Γαλλίας-Γερμανίας για το ζήτημα της Συρίας.
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:35