search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:24
MENU CLOSE

Υπόθεση Κατσίφα: Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του για την επιστροφή της σορού του (Video)

04.11.2018 12:38
Υπόθεση Κατσίφα: Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του για την επιστροφή της σορού του (Video) - Media

 

Συγκλονίζει η έκκληση της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα προς τις αλβανικές αρχές, να παραδώσουν τη σορό του παιδιού της που έπεσε νεκρό από τις σφαίρες της αλβανικής αστυνομίας την 28η Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες.

«Κάνω έκκληση για τον γιο μου. Θέλω να μου έρθει το γρηγορότερο στο σπίτι. Να το θρηνήσω, να το αγκαλιάσω το παιδί μου. Τι το κρατάνε το παιδί μου; Γιατί το κρατάνε Βαγγέλη, γιατί δεν φωνάζετε όλοι; Θέλω να δικαιώσω το παιδί μου. Δεν έκανε τίποτα, έβαλε πέντε σημαίες στο χωριό. Ήθελε τον τόπο του, το χωριό του. Να ζούμε με το φόβο;».» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας με τον βουλευτή του κόμματος LSI, Βαγγέλη Τάβο.

Την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την επιστροφή από τις αλβανικές αρχές της σορού του 35χρονου ομογενούς ζήτησε και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Από την αρχή ξεκαθαρίσαμε τις προτεραιότητές μας: να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Να προστατευτούν τα δικαιώματα των Ελλήνων αδελφών μας. Τέλος, με σεβασμό και χωρίς καμία υποχώρηση στα δύο πρώτα, να προστατεύσουμε και τις διμερείς μας σχέσεις» επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και σημείωσε: «Δεν μείναμε σε ευχές. Προχωρήσαμε στα αναγκαία διαβήματα και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις, με τον αυτονόητο σεβασμό στη Δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά, χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, θετικό το γεγονός ότι έγινε δεκτό το ελληνικό αίτημα για παρουσία Έλληνα αστυνομικού στην Αλβανία κατά τη διεξαγωγή των σχετικών ερευνών.

Παράλληλα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, στους Βουλιαράτες, όπου και πτραγματοποίησαν επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:23