search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00
MENU CLOSE

Θρήνος στο «The Voice» – «Έφυγε» πρώην παίκτρια μετά από μάχη με τον καρκίνο

04.11.2018 15:04
Θρήνος στο «The Voice» - «Έφυγε» πρώην παίκτρια μετά από μάχη με τον καρκίνο - Media
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 49 ετών, η Beverly McClellan, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην πρώτη σεζόν του «The Voice«, το 2011. Η ίδια είχε φτάσει μέχρι την τετράδα του μουσικού show και είχε caoch την Christina Aguilera.
Σύμφωνα με την DailyMail, η τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή, το απόγευμα της Τρίτης, μετά από μια μακρά και σκληρή πάλη μάχη με τον καρκίνο. Τον περασμένο Μάρτιο, η Beverly McClellan είχε διαγνωστεί με καρκίνο του ενδομητρίου, που είχε εξαπλωθεί στην ουροδόχο κύστη και τα έντερα.
 
Το δυσάρεστο γεγονός αποκάλυψε, μέσω Facebook, η σύζυγος της, Monique. «Ήθελα να μοιραστώ μια είδηση που ήταν δική μου για να την ανακοινώσω, αλλά δυστυχώς λόγω ασέβειας δεν είμαι η πρώτη που το λέω. Η Beverly McClellan έφυγε από τη ζωή. Ήταν περιτριγυρισμένη από τόσο πολλή αγάπη και μοιραστήκαμε μερικές όμορφες στιγμές τις τελευταίες ημέρες. Ευχαριστώ όλους όσους μας υποστήριξαν. Εκτιμούμε όλη την αγάπη που δώσατε και τα δώρα που μας στείλατε. Ειρήνη, αγάπη και φως σε εσάς και τους αγαπημένους σας», έγραψε χαρακτηριστικά.
 
Πηγή: TLife.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00