search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:38
MENU CLOSE

Κλωτσοπατινάδα μέσα σε σχολική αίθουσα – Δάσκαλος μουσικής πιάστηκε στα χέρια με μαθητή του – Άγριο ξύλο (Video)

05.11.2018 08:16
Στη φυλακή καθηγήτρια που έκανε στοματικό σεξ σε μαθήτρια της  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη μέσα σε αίθουσα σχολείου στην Καλιφόρνια και καταγράφηκε από το κινητό ενός μαθητή που καθόταν στα πίσω θρανία. Όλα ξεκίνησαν μέσα στην τάξη κατά τη διάρκεια του μαθήματος, όταν ο δάσκαλος μουσικής ζήτησε από έναν μαθητή να αποχωρήσει από το μάθημα επειδή δεν ήταν ευπρεπώς ενδεδυμένος.

Τότε ο 14χρονος μαθητής σηκώνεται από το θρανίο του και φτάνει στον δάσκαλο. Αρχίζει να του μιλάει σε έντονο ύφος και κάποια στιγμή του πετάει και μια μπάλα του μπάσκετ που κρατούσε στα χέρια του. Κουβέντα στην κουβέντα δάσκαλος και μαθητής ξέφυγαν από τα όρια με τον δάσκαλο να βομβαρδίζει με γροθιές τον μαθητή και εκείνος να απαντάει ανάλογα.

Τελικά τους χώρισαν άλλοι μαθητές καθώς και ο επιστάτης του σχολείου που έτυχε να περνά από την τάξη εκείνη τη στιγμή. Ο δάσκαλος συνελήφθη και οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Εκεί κατέβαλε χρηματική εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος ενώ η δικάσιμος ορίστηκε για τις 30 Νοεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:38