search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:24
MENU CLOSE

Χώρισαν ή όχι Βλάχος – Τριανταφυλλίδου; Δείτε τον δημόσιο διάλογό τους στο instagram (Photo)

05.11.2018 08:37
Χώρισαν ή όχι Βλάχος - Τριανταφυλλίδου; Δείτε τον δημόσιο διάλογό τους στο instagram (Photo) - Media

 

Υπήρξαν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η γνωριμία τους έγινε στα τηλεοπτικά πλατό και γρήγορα οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα. Ο λόγος για τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, το ζευγάρι που οι τηλεθεατές λάτρεψαν μέσα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Η Ιωάννα κάνοντας ένα νέο βήμα στην καριέρα της, παρουσιάζει το «Bake off Greece» έχοντας αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Από την άλλη πλευρά ο Πάνος Βλάχος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί «Αιγαίο SOS» ενώ παράλληλα ασχολείται και με το τραγούδι.

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δυο τους δεν είναι πια μαζί και άλλοι υποστηρίζουν ότι συνεχίζουν να είναι ζευγάρι. Ο Πάνος και η Ιωάννα, ωστόσο, δεν έχουν τοποθετηθεί σχετικά και δεν έχουν επιβεβαιώσει κανένα από τα δυο σενάρια.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, κάτι που φαίνεται και από τον πρόσφατο διάλογό τους στο instagram. Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία της Ιωάννας όπου απεικονιζόταν το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Δείτε το διάλογό τους παρακάτω…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:23