search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:53
MENU CLOSE

Υπόθεση Κατσίφα: Δεν έγινε κηδεία επειδή οι Αλβανοί φοβούνταν επεισόδια (Video)

05.11.2018 09:04
Υπόθεση Κατσίφα: Δεν έγινε κηδεία επειδή οι Αλβανοί φοβούνταν επεισόδια (Video) - Media

 

Θολό τοπίο εξακολουθεί να υπάρχει όσον αφορά στην υπόθεση θανάτου του Κώστα Κατσίφα, ενώ δεν έχει δοθεί ακόμη η σορός του στους οικείους του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Ευθύμιος Ναυρίδης μίλησε στην ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ στην ΕΡΤ1 για τις εξελίξεις στην υπόθεση, σημειώνοντας ότι την περασμένη Πέμπτη υποβλήθηκε αίτηση στην Εισαγγελία Τιράνων ώστε να παραδοθεί ο νεκρός στους οικείους του και αντί γι’ αυτό κάλεσε τον πατέρα του να δώσει εξηγήσεις και μετά κάλεσε και την πρώην σύζυγο του Δημήτρη Κατσίφα για κατάθεση.

Η έρευνα της Εισαγγελίας δεν έχει να περιμένει κάτι άλλο δεδομένου ότι πέρασε και το Σαββατοκύριακο και εκτίμησε ότι το αίτημα θα ικανοποιηθεί μέχρι αύριο.

Σημείωσε δε ότι δεν έγινε νωρίτερα γιατί οι αλβανικές αρχές φοβόντουσαν ότι αν γινόταν η κηδεία του Κατσίφα το Σαββατοκύριακο θα υπήρχαν επεισόδια.

Ο E. Ναυρίδης ανέφερε ότι πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση καθώς υπάρχει μειονότητα στην Αλβανία και λόγω της εθνικής εορτής υπήρχε μεγάλη ένταση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:52