18/10/2019 08:49:46

Υπόθεση Κατσίφα: Δεν έγινε κηδεία επειδή οι Αλβανοί φοβούνταν επεισόδια (Video)

Υπόθεση Κατσίφα: Δεν έγινε κηδεία επειδή οι Αλβανοί φοβούνταν επεισόδια (Video) - Media

 

Θολό τοπίο εξακολουθεί να υπάρχει όσον αφορά στην υπόθεση θανάτου του Κώστα Κατσίφα, ενώ δεν έχει δοθεί ακόμη η σορός του στους οικείους του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Ευθύμιος Ναυρίδης μίλησε στην ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ στην ΕΡΤ1 για τις εξελίξεις στην υπόθεση, σημειώνοντας ότι την περασμένη Πέμπτη υποβλήθηκε αίτηση στην Εισαγγελία Τιράνων ώστε να παραδοθεί ο νεκρός στους οικείους του και αντί γι’ αυτό κάλεσε τον πατέρα του να δώσει εξηγήσεις και μετά κάλεσε και την πρώην σύζυγο του Δημήτρη Κατσίφα για κατάθεση.

Η έρευνα της Εισαγγελίας δεν έχει να περιμένει κάτι άλλο δεδομένου ότι πέρασε και το Σαββατοκύριακο και εκτίμησε ότι το αίτημα θα ικανοποιηθεί μέχρι αύριο.

Σημείωσε δε ότι δεν έγινε νωρίτερα γιατί οι αλβανικές αρχές φοβόντουσαν ότι αν γινόταν η κηδεία του Κατσίφα το Σαββατοκύριακο θα υπήρχαν επεισόδια.

Ο E. Ναυρίδης ανέφερε ότι πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση καθώς υπάρχει μειονότητα στην Αλβανία και λόγω της εθνικής εορτής υπήρχε μεγάλη ένταση.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.