search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:38
MENU CLOSE

Ο ληστής με το… κατσαβίδι τρομοκρατεί τα χωριά της Αρκαδίας

05.11.2018 11:11
Ο ληστής με το… κατσαβίδι τρομοκρατεί τα χωριά της Αρκαδίας - Media

Άλλο ένα κρούσμα εισβολής σε σπίτι χωριού της Αρκαδίας  από κακοποιό οπλισμένο με κατσαβίδι, καταγράφηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου κάνοντας τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο ότι ο δράστης είναι ίσως αυτός που έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες ληστείες στα γύρω χωριά.

Ο άγνωστος κακοποιός διέρρηξε αρχικά το σπίτι ενός ηλικιωμένου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης, αλλά ο ιδιοκτήτης ξύπνησε από τον θόρυβο που άκουσε και τον είδε ξαφνικά μπροστά του.
 

Ο εισβολέας δεν δίστασε να τον ακινητοποιήσει απειλώντας τον με ένα κατσαβίδι και του ζήτησε ό,τι πολύτιμο είχε για να μην τον χτυπήσει.

Το τρομοκρατημένο θύμα έδωσε στον κακοποιό ένα μικρό χρηματικό ποσό που είχε στο πορτοφόλι του, αλλά εκείνος δεν αρκέστηκε σε αυτό και πήρε και το… ρολόι του! Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.

Ο ηλικιωμένος ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης, οι έρευνες των ανδρών του οποίου για την εξιχνίαση της ληστείας βρίσκονται σε εξέλιξη

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:38