22/01/2020 01:26:12
9.1.2010

Τυράκια...και φάκες

τυράκια...

➭Μπαράζ προτάσεων ακούγεται ότι έχει υποβληθεί στο υπουργείο Οικονομικών από τις μεγα λύτερες ελεγκτικές εταιρείες της χώρας στον βωμό του άμεσου και μεσοπρόθεσμου νοικοκυρέματος των δημοσι ονομικών στοιχείων.

➭Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται η άμεση δρο μολόγηση εγκατάστασης διπλογραφικού συστήματος σε όλο τον δημόσιο τομέα, η θέσπιση υποχρέωσης δημοσίευσης ισολογισμών από όλους τους φορείς του Δημοσίου και τους εποπτευ όμενους εντός των χρονικών ορίων που ισχύουν για τις εισηγμένες επιχειρήσεις με Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα από το 2013.

➭Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην περικοπή δαπανών με εντοπισμό μάλιστα «ευ παθών» τομέων, όπως υγεία, προμήθειες Δημοσίου, ενώ καθορίζονται και τα περιθώ ρια άμεσης περικοπής δαπα νών ώς και 30%!

... και φάκες

➭Εμείς απλά να σχολιά σουμε ότι τα διεθνή λογι στικά πρότυπα και τα διάφο ρα οικονομοτεχνικά τερτίπια δεν εμπόδισαν τη δημιουργία της κρίσης που ζούμε και ότι η διαφορά μεταξύ νοικοκυ ρέματος και αποδόμησης του κοινωνικού κράτους είναι σαν τσιγαρόχαρτο...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.