search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:09
MENU CLOSE

Έκπληξη: Ποιο ριάλιτι έρχεται στον ΑΝΤ1! (Photo)

05.11.2018 12:01
«Επιστρέφουμε ασφαλείς» - Τα μηνύματα των αγαπημένων πρωταγωνιστών της καμπάνιας του ΑΝΤ1 (Videos) - Media

 

Μία ακόμα αλλαγή στα σχέδιά τους προχωρούν στο κανάλι του Αμαρουσίου και αυτή τη φορά πρόκειται να παρουσιάσουν στο κοινό ό,τι πιο… φοβιστικό υπάρχει.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 είχαν αποφασίσει μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης να βγάλουν το «Big Brother» αλλά όπως όλα δείχνουν αλλάζουν τα σχέδιά τους αποφασίζοντας να βγάλουν το «Fear Factor».

Για όσους δε γνωρίζουν, το κόνσεπτ του ριάλιτι έχει να κάνει με τρομακτικές δοκιμασίες που μπορεί να είναι… light, όπως το να βουτήξουν σε έναν λάκκο με φίδια, μέχρι να φάνε (κυριολεκτικά κι όχι μεταφορικά) ένα πιάτο με σκουλήκια! 

Το ριάλιτι ήταν πολλά χρόνια στην αμερικάνικη τηλεόραση αλλά και σε άλλες χώρες, διακόπηκε… επανήλθε… ξαναδιακόπηκε και έχει βγει σε πιο…. light εκδόσεις, αφού κάποιες από τις δοκιμασίες έχουν προκαλέσει σάλο. Ε, η συγκεκριμένη λέξη είναι όπως φαίνεται αγαπημένη στον ΑΝΤ1 πιστεύοντας ότι αν γίνεται συζήτηση θα έχει και… ζήτηση.

Τα σχέδιά αυτά σύμφωνα με το newsit είναι σε προχωρημένο στάδιο, και μάλιστα έχουν κάνει και επαφές με την εταιρεία παραγωγής στην Αργεντινή, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις με όλα τα… παρελκόμενα, από φίδια μέχρι… αίμα αγελάδας για να κάνουν τα μπάνια τους διαγωνιζόμενοι πείθοντας πως δεν τους σκιάζει δοκιμασία καμιά!

Ωστόσο, το μέλλον θα δείξει αν κάτι τέτοιο θα ισχύσει καθώς ο ΑΝΤ1 τελευταία, αλλάζει συχνά τις αποφάσεις του…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:09