search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:39
MENU CLOSE

Τον χτύπησε με τσάπα στο κεφάλι για προσωπικές διαφορές

05.11.2018 12:04
Τον χτύπησε με τσάπα στο κεφάλι για προσωπικές διαφορές - Media

 

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου κάθεται τη Δευτέρα ένας 37χρονος Αλβανός κάτοικος Φαρσάλων, που τη Μεγάλη Παρασκευή, στις 14 Απριλίου του 2017, κατηγορείται ότι χτύπησε με τσάπα στο κεφάλι 18χρονο ρομ, για προσωπικές διαφορές.

Ο 37χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, για οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τις αρχές, ένας 37χρονος Αλβανός επιτέθηκε στην αυλή του σπιτιού του σε 18χρονο, χτυπώντας τον στο κεφάλι με τσάπα, επιχειρώντας να λύσει με αυτό τον τρόπο προσωπικές διαφορές που είχε με το νεαρό.

Λίγο αργότερα ο 37χρονος συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ενώ ο 18χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό με τραύματα στο κεφάλι.

 

Πηγή: magnesianews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35