search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:46
MENU CLOSE

Διακρίσεις στα… συμπεθέρια κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ

05.11.2018 12:52
Διακρίσεις στα... συμπεθέρια κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ  - Media

 

Τα πρώτα της Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια, και όχι οπουδήποτε αλλά στο Σάντριχαμ, φαίνεται πως θα περάσει η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ.

Η βασίλισσα λέγεται ότι ζήτησε από την 62χρονη Ντόρια να περάσει μαζί με την βασιλική οικογένεια τα Χριστούγεννα, ως δείγμα «σεβασμού» προς την δούκισσα.

Να σημειωθεί ότι η Ντόρια ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας της Μέγκαν που είχε παρευρεθεί στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στο κάστρο Γουίνσδορ τον περασμένο Μάιο.

Μια πηγή δήλωσε πως ήταν μια «πολύ προσεκτική χειρονομία» να κληθεί η μητέρα της εγκύου δούκισσας, σε μια ασυνήθιστη, ωστόσο, κίνηση, αναφέρει η Sunday Express.

Αν όντως ισχύει και τέτοιο, θα σπάσει το βασιλικό πρωτόκολλο, καθώς ακόμη και η οικογένεια της Κέιτ, οι Μίντλετον δηλαδή, δεν έχουν προσκληθεί ποτέ να μείνουν στο σπίτι της βασίλισσας στο Νόρφολκ.

Η οικογένεια της δούκισσας του Κέμπριτζ πηγαίνουν με τη βασιλική οικογένεια στην εκκλησία του Σάντριγχαμ το πρωί των Χριστουγέννων, αλλά μένουν στο Ανμερ Χολ, το σπίτι που είχαν σαν μόνιμη κατοικία πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ, επί χρόνια.

Η πρόσκληση της βασίλισσας θα δείξει σεβασμό και επίσης θα αναγνωρίσει πως η Μέγκαν, σε αντίθεση με την Κέιτ, δεν έχει άλλη οικογένεια στη Βρετανία, ανέφερε η πηγή.

Η Ντόρια Ράγκλαντ επαινέθηκε για την αξιοπρέπειά της στον βασιλικό γάμο μετά από εβδομάδες οικογενειακού δράματος με τον πατέρα της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ.

Ο Μαρκλ δεν παραβρέθηκε στο γάμο εξαιτίας προβλημάτων υγείας, λίγες ημέρες προτού συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία και παραδέχθηκε ότι δέχθηκε χρήματα για παπαρατσικές φωτογραφίες.

Αργότερα, ζήτησε συγνώμη τόσο από τον Χάρι όσο και από την Μέγκαν και επέμεινε πως πήρε χρήματα για να «αλλάξει την εικόνα του».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:43