search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:01
MENU CLOSE

Αίσιο τέλος για την ομηρία στην Ιταλία: Οι καραμπινιέροι έπιασαν τον μαφιόζο (Video)

05.11.2018 13:04
Αίσιο τέλος για την ομηρία στην Ιταλία: Οι καραμπινιέροι έπιασαν τον μαφιόζο (Video) - Media
 
Την καλύτερη δυνατή εξέλιξη είχε η υπόθεση ομηρίας στην Ιταλία, καθώς οι καραμπινιέροι εισήλθαν στο ταχυδρομείο του Ρέτζιο Εμίλια και συνέλαβαν τον Φραντσέσκο Αμάτο, ο οποίος από το πρωί κρατούσε όμηρους τους εργαζόμενους υποκαταστήματος των Ιταλικών Ταχυδρομείων.
 
Οι όμηροι είναι καλά στην υγεία τους. Οι καραμπινιέροι έκαναν γνωστό ότι ο Αμάτο παραδόθηκε με την βούληση του, μετά από πολύωρη διαπραγμάτευση.
 
Οι διαπραγματευτές επέμειναν στο ότι οι υπάλληλοι δεν είχαν καμία ευθύνη για την καταδίκη του Αμάτο σε δεκαεννέα χρόνια φυλάκισης για μαφιόζικη δράση, και ότι έπρεπε να τους αφήσει ελεύθερους, ενώ ο ίδιος ο μαφιόζος μιλώντας με τους καραμπινιέρους επέμεινε ότι θεωρεί άδικη την καταδίκη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμάτο είχε εισβάλλει το πρωί στο ταχυδρομείο στη Ρέτζιο Εμίλια και είχε κρατήσει τέσσερις ταχυδρομικούς υπαλλήλους ομήρους, ζητώντας παράλληλα, να μιλήσει με τον υπουργό Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι.

Ο Φραντσέσκο Αμάτο είναι 55 ετών, μέλος της μαφίας της Καλαβρίας Ντράγκετα και πριν λίγες ημέρες καταδικάσθηκε σε 19 χρόνια κάθειρξης για μαφιόζικη δράση. Κατάφερε, όμως, να διαφύγει, προσωρινά της σύλληψης και να εγκαταλείψει το σπίτι στο οποίο ζούσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57