search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:29
MENU CLOSE

Απανωτά χτυπήματα για Σαλβίνι – Η αγαπημένη του τον χώρισε μέσω instagram (Video & Photos)

05.11.2018 14:08
Απανωτά χτυπήματα για Σαλβίνι – Η αγαπημένη του τον χώρισε μέσω instagram (Video & Photos) - Media

 

«Ciao Matteo» είπε η Ελίζα Ιζοάρντι στο instagram, σε ένα «αντίο» που πονάει πολύ τον Ματέο Σαλβίνι, μια και επισημοποιείται το τέλος της σχέσης τους.

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών βιώνει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του. Εκτός των οικονομικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και κατ’ επέκταση η χώρα του, δημόσια κατακραυγή προκάλεσε η ανάρτηση της selfie φωτογραφίας του από τη Βενετία, στην οποία χαμογελά, λίγες ώρες πριν επισκεφθεί τις περιοχές της βόρειας Ιταλίας που επλήγησαν από την φονική κακοκαιρία.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τον Ματέο Σαλβίνι, η σύντροφός του Ελίζα Ιζοάρντι ανακοίνωσε μέσω instagram ότι τον χωρίζει. Το εντυπωσιακό μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, αποφάσισε να πει ciao στον Σαλβίνι, χρησιμοποιώντας μία έκφραση του Ιταλού ποιητή Gio Evan. «Δεν είναι αυτό που χάσαμε, αλλά αυτό που θα έπρεπε να έχουμε δώσει ξανά. Gio Evan. Με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Ευχαριστώ Ματτέο» έγραψε η Ιζοάρντι στην ανάρτησή της.

 

 

Η σχέση του ευρωσκεπτικιστή Ιταλού με την Ελίζα Ιζοάρντι ξεκίνησε το 2015. Στην αρχή απέφευγαν τα σχόλια δημοσίως, μέχρι που το επιβεβαίωσαν, όταν στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο για πρώτη φορά ο Σαλβίνι φίλησε δημοσίως την αγαπημένη του.

Ο Σαλβίνι έχει δύο παιδιά (τον 14χρονο Φεντερίκο και την 5χρονη Μίρτα) που απέκτησε από τον γάμο του με τη δημοσιογράφο Φαμπρίτσια Ιελούτσι και την πρώην σύντροφό του Τζούλια Μαρτινέλι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:29