search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:33
MENU CLOSE

Δείτε το backstage βίντεο από την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

05.11.2018 14:44
Δείτε το backstage βίντεο από την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ - Media

 

Οι δύο ομάδες ένωσαν τις δυνάμεις τους και ο ΟΠΑΠ ενίσχυσε με 66.862 ευρώ την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων

Στο ρυθμό της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» έζησε το ΟΑΚΑ, το περασμένο Σάββατο, στη διάρκεια του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Από τα αποδυτήρια μέχρι τον αγωνιστικό χώρο και τις κερκίδες, παίκτες και φίλαθλοι έγιναν μία ομάδα για τα παιδιά.

Οι ποδοσφαιριστές έτρεξαν φορώντας τη φανέλα της «Ομάδας Προσφοράς» και οι θεατές κατέβασαν την εφαρμογή στο κινητό τους για να συμβάλουν στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Στο τέλος του αγώνα, η συνολική απόσταση των 222.872 μέτρων που είχαν διανύσει οι παίκτες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ μετατράπηκε από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση 66.862 ευρώ για την ανακαίνιση των δύο νοσοκομείων (3 ευρώ για κάθε 10 μέτρα). Επιπλέον, δεκάδες φίλαθλοι είχαν κάνειdownload την εφαρμογή και είχαν αρχίσει να παίζουν στις δοκιμασίες για να προσφέρουν κι εκείνοι στα παιδιά.

Δείτε το bacκstage βίντεο του αγώνα από την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:33