search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:16
MENU CLOSE

Τραγωδία: Κατάπιε γυμνοσάλιαγκα, έμεινε παράλυτος και τελικά πέθανε…

05.11.2018 15:21
Τραγωδία: Κατάπιε γυμνοσάλιαγκα, έμεινε παράλυτος και τελικά πέθανε... - Media

 

Μετά από οκτώ δραματικά χρόνια, όπου έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, ένας νεαρός άνδρας πέθανε και η αιτία του θανάτου του ήταν ένα ανόητο στοίχημα, ότι μπορεί να καταπιεί έναν… γυμνοσάλιαγκα.

Το 2000 ο 19χρονος Σαμ Μπάλαρντ από την Αυστραλία, φοιτητής και φέρελπις παίκτης του ράγκμπι, σε κατάσταση μέθης κατάπιε έναν γυμνοσάλιαγκα μετά από στοίχημα με φίλους του.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο νεαρός αρρώστησε και, μετά από εξετάσεις, αποδείχθηκε ότι είχε προσβληθεί από σκουλίκια των πνευμόνων, ένα παράσιτο του οποίου τα σαλιγκάρια είναι ξενιστές.

Το αποτέλεσμα ήταν να προσβληθεί από ιοσινώφιλη μηνιγγο-εγκεφαλίτιδα, η οποία τον έριξε σε κώμα για 420 μέρες και όταν συνήλθε ήταν παραπληγικός.

Από εκεί και πέρα, άρχισε ο γολγοθάς για τον Σαμ και την οικογένειά του, ένας γολγοθάς που κράτησε ως την περασμένη Παρασκευή, οπότε και ο νεαρός πέθανε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:16