search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:25
MENU CLOSE

Γεροβασίλη για Ζακ Κωστόπουλο: Τίποτα δεν θα πέσει κάτω

05.11.2018 15:33
Γεροβασίλη για Ζακ Κωστόπουλο: Τίποτα δεν θα πέσει κάτω - Media

 

Με εκπροσώπους LGBTQI οργανώσεων συναντήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, με αντικείμενο τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου. τη συνάντηση υποβλήθηκε υπόμνημα με προτάσεις για αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο.

Το υπόμνημα υποβλήθηκε από τους εκπροσώπους LGBTQI οργανώσεων, με τις προτάσεις να αποτελούν συναρμοδιότητα περισσότερων υπουργείων, ενώ παράλληλα ζητήθηκε η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης του τραγικού θανάτου του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου.
 
Η Όλγα Γεροβασίλη επισήμανε ότι είναι υπό διερεύνηση όλες οι πτυχές της υπόθεσης και θα χυθεί άπλετο φως σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά όλων των εμπλεκομένων στο τραγικό αυτό γεγονός. Πρόσθεσε δε, ότι παρακολουθεί και ενημερώνεται για την υπόθεση, τονίζοντας ότι «τίποτα δεν θα πέσει κάτω».
 
Υπογράμμισε, επίσης, ότι στόχος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι να αντιμετωπίζονται με ευαισθησία ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να ελέγχονται περιστατικά με βίαιες ή ρατσιστικές συμπεριφορές.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:24