search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:31
MENU CLOSE

Ντοπέ παίκτης της Σούπερ Λίγκας – Ποιος είναι, σε ποια ομάδα αγωνίζεται

05.11.2018 17:37
Τα βλέμματα στο Περιστέρι απόψε στη Super League - Media

 

Μετά από έλεγχο του ΕΣΚΑΝ αποκαλύφθηκε ότι και το δεύτερο δείγμα του παίκτη ήταν θετικό, κάτι που οδήγησε την επιτροπή αντιντόπινγκ στο να του επιβάλλει επέβαλε προσωρινή ποινή αποκλεισμού δυο ετών.

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ έχει βρεθεί ο Λεονάρντο, σύμφωνα με τον Λεβαδειακό.

Στην εκδίκαση της καταγγελίας που έχει κάνει η ΠΑΕ της Βοιωτίας για διακοπή συμβολαίου στον Βραζιλιάνο υποστήριξε ότι ο αποκλεισμός του από τα παιχνίδια μετά τις 6 Μαΐου και το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη οφείλεται στο γεγονός ότι στο συγκεκριμένο ματς είχε εντοπιστεί απαγορευμένη ουσία στον οργανισμό του.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής έχει προσφύγει εναντίον της απόφασης, υποστηρίζοντας ότι η απαγορευμένη ουσία οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή (την οποία μάλιστα ισχυρίζεται ότι του υπέδειξε η ομάδα από πού να προμηθευτεί).

Όπως και να ‘χει, στις δυο πλευρές δόθηκε σήμερα προθεσμία για να καταθέσουν υπομνήματα ως τις 12 Νοεμβρίου και στη συνέχεια αναμένεται η απόφαση.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:29