search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:52
MENU CLOSE

Τι κάνει ο κόσμος για μια ψήφο – Γδύθηκε για να καλέσει τους πολίτες να ψηφίσουν (Photo)

05.11.2018 17:45
Τι κάνει ο κόσμος για μια ψήφο - Γδύθηκε για να καλέσει τους πολίτες να ψηφίσουν (Photo) - Media

 

Σε «μάχη ζωής και θανάτου» έχουν μετατραπεί οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, καθώς Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι δίνουν πραγματικό αγώνα, οι πρώτοι για να ανατρέψουν τις ισορροπίες σε Γερουσία και Βουλή και οι δευτεροι για να διατηρήσουν την πλειοψηφία τους, ενώ ο Τραμπ έχει μετατρέψει την εκλογική διαδικασία σε άτυπη ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του και την κυβέρνησή του.

Με αυτά τα δεδομένα, είναι φυσικό οι υποψήφιοι και τα κόμματα, αλλά και οι υποστηρικτές τους να κάνουν τα πάντα ώστε να πείσουν το εκλογικό σώμα να πάει στις κάλπες μαζικά (η διαδικασία ολοκληρώνεται την Τρίτη), καθώς η ψήφος στις ΗΠΑ δεν είναι υποχρεωτική.

Στο πλαίσιο αυτό, η κίνηση της δημοσιογράφου και τηλεπερσόνας Τσέλσι Χάντλερ να εμφανιστεί γυμνή στο Instagram, προκειμένου να πείσει τους Καλιφορνέζους να στηρίξουν τους Δημοκρατικούς υποψηφίους Κέιτι Πόρτερ και Γκιλ Κίσνερος, μάλλον δεν προκαλεί σοκ.

Ενδεδυμένη μόνο με ένα μαύρο εσώρουχο και καλύπτοντας το στήθος με το χέρι της, η Τσάντλερ επέλεξε αυτό τον τρόπο για να στείλει το μήνυμα: «Πρέπει να ψηφίσετε, σαν η ζωή σας να εξαρτάται από αυτό. Ψηφίστε!».

Μένει να δούμε πόσους έπεισε με το… γυμνό κάλεσμά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:52