search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:05
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Δεν θα στηρίξουμε με κανένα τρόπο αυτή την κυβέρνηση

05.11.2018 18:03
Θεοδωράκης: Δεν θα στηρίξουμε με κανένα τρόπο αυτή την κυβέρνηση - Media

 

Τους όρους και τις προϋποθέσεις που το Ποτάμι θέτει για πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες περιέγραψε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open TV.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωράκης, αφού ξεκαθάρισε ότι «το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις εκλογές. Και οφείλουμε βέβαια να έχουμε έτοιμες τις προτεραιότητές μας για μια κυβερνητική συνεργασία την επόμενη ημέρα», υπογράμμισε ότι «εμείς θα στηρίξουμε μια φιλελεύθερη ευρωπαϊκή προοδευτική κυβέρνηση που θα συμφωνήσει με τις προτεραιότητές μας».

Παράλληλα, μιλώντας για τη στάση του Ποταμιού έναντι της κυβέρνησης, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι «εμείς, για το καλό της χώρας, ψηφίζουμε το ένα ή το άλλο μέτρο σε αυτή τη Βουλή. Αλλά το Ποτάμι δεν θα στηρίξει με κανένα τρόπο αυτή την κυβέρνηση», υπογραμμίζοντας ότι «το Ποτάμι εκφράζει κάτι που δεν εκφράζει κανένας άλλος στον ελληνικό πολιτικό χώρο».

Τέλος, αναφερόμενος στην κριτική που το κόμμα άσκησε στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη για την υπόθεση Παπαντωνίου, ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε ότι «τα χρόνια του κ. Σημίτη στην πρωθυπουργία ήταν ωφέλιμα για τη χώρα, με πολλά μεγάλα επιτεύγματα. Άλλο αυτό όμως και άλλο η τόλμη μας να λέμε ότι όλοι οφείλουν πολιτικές απαντήσεις και για τα καλά και για τα κακά εκείνης της περιόδου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04