search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:39
MENU CLOSE

Εμπάργκο σε διαφημιστικό σποτ του Τραμπ, απ’ όλα τα μέσα ενημέρωσης (Video)

05.11.2018 19:17
02-05-2020 - Media

 

CNN, NBC, ακόμα και το Fox News (που θεωρείται φίλα προσκείμενο στον Αμερικανό Πρόεδρο) έβαλαν στοπ σε διαφημιστικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ, θεωρώντας το ρατσιστικό. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είχε εγκρίνει τη συγκεκριμένη διαφήμιση, θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα σχετικα με το καραβάνι των μεταναστών που καταφτάνει στις ΗΠΑ.

Το πολιτικό μήνυμα συνέδεε τον Λουίς Μπρακαμόντες, έναν παράτυπο μετανάστη που καταδικάστηκε για τη δολοφονία δύο αστυνομικών στην Καλιφόρνια το 2014, με το καραβάνι των μεταναστών από την Κεντρική Αμερική.

«Μετά από περαιτέρω εξέταση, αναγνωρίσαμε την ανάλγητη φύση της διαφήμισης και αποφασίσαμε να σταματήσουμε την προβολή της το συντομότερο δυνατόν» ανέφερε εκπρόσωπος της NBC Universal, ενώ το Fox News διευκρίνισε μέσω ανακοίνωσης ότι απέσυρε εσχάτως τη διαφήμιση, η οποία δεν θα προβληθεί ούτε στο Fox News Channel, ούτε στο Fox Business Network.

Από τις 3 Νοεμβρίου το CNN απέρριψε το σποτ, χαρακτηρίζοντάς το «ρατσιστικό», προκαλώντας την αντίδραση του γιού του Ντόναλντ Τραμπ που έγραψε στο twitter: Το CNN αρνήθηκε να προβάλει αυτή τη διαφήμιση… Υποθέτω ότι προβάλλουν μόνο ψευδείς ειδήσεις και δε μιλάνε για πραγματικές απειλές που δεν ταιριάζουν στην ατζέντα τους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35