search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:53
MENU CLOSE

Προς συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν στην Τουρκία

05.11.2018 20:00
Προς συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν στην Τουρκία - Media

 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Μόσχα, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου, τοποθετούν κυβερνητικές πηγές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία.

Στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχει ο πρωθυπουργός με τον τούρκο πρόεδρο αναμένεται να βρεθούν όλα τα ευαίσθητα εθνικά θέματα, όπως τα ενεργειακά και οι έρευνες της Exxon Mobil στην κυπριακή ΑΟΖ, η ελληνική ανακοίνωση για την τμηματική επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης και βέβαια οι τουρκικές απειλές στο σημείο όπου ενώνεται η υφαλοκρηπίδα Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου.

“Δεν θα αφήσουμε σε κανέναν ληστή να εκμεταλλευθεί τα συμφέροντα μας στην περιοχή” είχε δηλώσει την Κυριακή ο τούρκος πρόεδρος, συντηρώντας την ένταση, όπως και άλλα στελέχη της κυβέρνησής του. Η δήλωση του Ρετζέπ Ερντογάν προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Πηγή: Skai

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:53