search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:55
MENU CLOSE

«Ντρέπομαι στην παραλία – Δε θέλω να φαίνεται αν έχω κυτταρίτιδα» (Video)

06.11.2018 09:26
«Ντρέπομαι στην παραλία - Δε θέλω να φαίνεται αν έχω κυτταρίτιδα» (Video) - Media

 

Στο φετινό GNTM οι κριτές επέλεξαν να διαγωνισθεί μεταξύ των υπολοίπων και μια παίκτρια που αντικειμενικά δε διαθέτει τις αναλογίες ενός συνηθισμένου μοντέλου. Ο λόγος για την Ξανθή Τζερεφού η οποία τοποθετείται στα plus size μοντέλα και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται θαυμάσια στις φωτογραφίσεις.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Ξανθή υποστήριξε ότι οι αναλογίες σε μια γυναίκα -είτε αυτό αφορά στο ύψος είτε στο βάρος είτε στο οτιδήποτε- δε θα πρέπει να είναι ίδιες, καθώς ο καθένας είναι διαφορετικός και αυτό είναι που τον κάνει και ξεχωριστό.

«Αν κάποιος άνθρωπος είναι πιο εύσωμος, πιο μικρόσωμος, πιο ψηλός, πιο κοντός, είναι αυτό που είναι… Δηλαδή, δεν έχει νόημα να είμαστε όλοι ίδιοι…», είπε χαρακτηριστικά η Ξανθή Τζερεφού. Τα λόγια αυτά ευαισθητοποίησαν ιδιαίτερα την Έλενα Χριστοπούλου η οποία αφού της τόνισε ότι έχει πάρει μαθήματα από εκείνη, εκμυστηρεύτηκε ότι η ίδια δεν αισθάνεται πολύ άνετα με το σώμα της και ότι δεν της είναι εύκολο να δείχνει το κορμί της ακόμα και στην παραλία.

«Να ξέρεις ότι από σένα εγώ τουλάχιστον παίρνω συνέχεια μαθήματα καθημερινά. Γιατί κι εγώ είμαι μια γυναίκα που ντρέπομαι πάρα πολύ στην παραλία, δεν βγαίνω πολύ εύκολα, φοβάμαι, δε θέλω να φαίνεται αν έχω κυτταρίτιδα, κρύβομαι… Ειδικά λόγω εσού κάθε μέρα με κάνεις πραγματικά να νιώθω καλύτερα και με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Αλήθεια στο λέω αυτό, ειδικά εσύ» είπε συγκεκριμένα.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:54