search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:20
MENU CLOSE

Έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων με το αυτοκίνητο της, η Ηρω Καριοφύλλη

06.11.2018 09:30
Έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων με το αυτοκίνητο της, η Ηρω Καριοφύλλη - Media

 

Η δημοσιογράφος του Alpha Ηρω Καριοφύλλη μόλις είχε τελειώσει από την δουλειά της και επέστρεφε στο σπίτι της, λίγο μετά τις 21.30. Σε κάποια στροφή στην Πεντέλη, το αυτοκίνητο της ξέφυγε από την πορεία του και το μικρό smart, έπεσε από χαράδρα βάθους 100 μέτρων.

Το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια αλλά ευτυχώς η δημοσιογράφος δεν έπαθε το παραμικρό. Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, να κατέβουν στη χαράδρα και να απεγκλωβίσουν τη ρεπόρτερ του Alpha. Όπως είπε η ίδια το αυτοκίνητο δεν σταμάταγε και όλο και έπεφτε στον γκρεμό. Ευτυχώς ένα δέντρο έκοψε την πτώση του και η αστυνομική ρεπόρτερ κατάφερε αν και εγκλωβισμένη, με το κινητό της να ειδοποιήσει την αστυνομία και την πυροσβεστική για το ακριβές σημείο της πτώσης της.

Η Ηρω Καριοφύλλη είναι καλά στην υγεία της δεν έχει σπάσει κανένα κόκαλο αλλά το σοκ που έχει υποστεί είναι μεγάλο.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:20