search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:52
MENU CLOSE

Αλλάζει ιδιοκτήτη αλλά όχι όνομα το Hilton

06.11.2018 09:56
Hilton: Αντιδράσεις για τις προσφορές εορταστικού ρεβεγιόν που προβάλλει στην σελίδα του (photo) - Media

 

H νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία του Hilton Αθηνών, η εταιρεία Home Holdings Συμμετοχών Α.Ε., με μετόχους τις ΤΕΜΕΣ Α.Ε. (Κωνσταντακόπουλος) και D-Marine Investments Holding B.V. (Dogus), έχει σκοπό να αναβαθμίσει την ξενοδοχειακή μονάδα και να επανατοποθετήσει το ξενοδοχείο στην ελληνική και διεθνή αγορά, δημιουργώντας έναν νέο προορισμό πόλης που θα περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας ξενοδοχειακές υπηρεσίες, πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες εξυπηρετούμενες από το ξενοδοχείο, εμβληματικούς χώρους γαστρονομίας και θεματικούς εμπορικούς χώρους.

Επειδή όμως αυτό απαιτεί χρόνο, γραφειοκρατική διαδικασία για τις οικοδομικές και λοιπές άδειες και δεδομένου ότι το συμβόλαιο με την Hilton Worldwide είχε λήξει από τον Μάρτιο του 2018, η εταιρεία αποφάσισε να μην μπει σε διαδικασίες αλλαγής εταιρείας διαχείρισης (συζητούσε και με άλλους ομίλους όπως η Marriott) και να παραμείνει στην Hilton Worldwide, υπογράφοντας προσύμφωνο για 2 χρόνια ακόμα με δικαίωμα ανανέωσης της συμφωνίας για 1 ακόμα χρόνο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24