16/10/2019 09:15:45

Απειλητικά συνθήματα έξω από σπίτια μελών του Ρουβίκωνα (Photos)

Απειλητικά συνθήματα έξω από σπίτια μελών του Ρουβίκωνα (Photos) - Media

 

Απειλητικά μηνύματα έγραψαν άγνωστοι με σπρέι έξω από σπίτια μελών του Ρουβίκωνα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το γνωστό μέλος της αναρχικής συλλογικότητας, Γιώργος Καλαίτζίδης στο Facebook, «φασίστες έγραψαν απειλητικά συνθήματα έξω από τα σπίτια δυο συντρόφων μας».

Επίσης, ανήρτησε φωτογραφίες από τα συνθήματα γραμμένα στους τοίχους, όπως «Ρουβίκωνες θα Πεθάνετε».

Ο Γ. Καλαϊτζίδης ισχυρίζεται ότι τα σπίτια των μελών του Ρουβίκωνα είναι σε αστυνομικό κλοιό, ότι γίνονται συνέχεια προσαγωγές και κλήσεις στην Ασφάλεια για διάφορες υποθέσεις, συμπληρώνοντας πως «και τώρα έχουμε και τους ναζί κάτω από τα σπίτια μας».

Επιπλέον, αναφέρει ότι θα γίνεται πλέον περιφρούρηση των σπιτιών για την ασφάλεια των μελών του Ρουβίκωνα και απειλεί πως «θα κοπεί όποιο χέρι απλωθεί σε άνθρωπο δικό μας».

Αναλυτικά, η ανάρτησή του:

«Χτές το βράδυ,φασίστες έγραψαν απειλητικά συνθήματα εξω απο τα σπίτια δυο συντρόφων μας.Εδω και πολύ καιρό τα σπίτια των περισσοτέρων απο μας είναι σε αστυνομικό κλοιό.Οι παρακολουθήσεις απο την ασφάλεια είναι καθημερινές.Παίρνουν κάθε μέρα συντρόφους-σες μας απο τον δρόμο και τους πάνε στην ΓΑΔΑ.Μας έρχονται συνέχεια κλήσεις με καινούργιες υποθέσεις και κατηγορίες.Τα μίντια συστηματικά ρίχνουν τόνους λάσπης στην ομάδα μας.Ο άρειος πάγος κάθε τρείς και λίγο κάνει έρευνες που μας αφορούν.Και τώρα έχουμε και τους ναζί κάτω απο τα σπίτια μας.
Μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο: Ο Ρουβίκωνας θα περιφρουρήσει τα σπίτια και την ασφάλεια των μελών του.Και ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΟΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.