search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:25
MENU CLOSE

Άγριος καυγάς στο Nomads: «Μισθοφόρος» του Survivor και Βασιλόπουλος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (Video)

06.11.2018 11:19
Άγριος καυγάς στο Nomads: «Μισθοφόρος» του Survivor  και  Βασιλόπουλος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (Video) - Media

 

Μεγάλες ανατροπές πρόκειται να συμβούν στο Nomads μετά την εισβολή των πρώην παικτών του Survivor στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό», οι «επίλεκτοι» έπαθαν σοκ όταν αντίκρυσαν τους «εισβολείς» και μάλιστα, οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν…

Συγκεκριμένα, ο πρώτος καυγάς διαδραματίστηκε ανάμεσα στον Χρήστο Βασιλόπουλου και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο οι οποίοι λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, ενώ ένταση υπήρξε επίσης, ανάμεσα στον Ορέστη Τσανγκ και τον Δημήτρη Μαρμαρά. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Αλέξανδρος Σίαρς ήταν το τρίτο «ζευγάρι» που διαφώνησε έντονα…«Με το που είδαν οι επίλεκτοι τους εισβολείς, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε! Η πρώτη κόντρα δημιουργήθηκε μεταξύ του Χρήστου Βασιλόπουλου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου, σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια. Στην επόμενη κόντρα πρωταγωνιστές είναι ο «DIMAR», ενώ το τρίτο αντίπαλο ζευγάρι είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Αλέξανδρος Σίαρς» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:24