search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:22
MENU CLOSE

Δολοφονία ποδοσφαιριστή στη Βραζιλία: Τον είδα να βιάζει τη γυναίκα μου, θόλωσα και τον σκότωσα (Photo)

06.11.2018 12:43
Δολοφονία ποδοσφαιριστή στη Βραζιλία: Τον είδα να βιάζει τη γυναίκα μου, θόλωσα και τον σκότωσα (Photo) - Media

 

Η σύζυγος του άνδρα που ομολόγησε ότι σκότωσε και ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα του 24χρονου Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας κατέθεσε ότι όταν ξύπνησε, στο πατρικό της, είδε μπροστά της τον ποδοσφαιριστή να τρίβει το πέος του. Στη συνέχεια ο άνδρας της τον μαχαίρωσε. 

«Η Κριστιάνα επιβεβαιώνει ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Ντανιέλ, αλλά δεν είχε προλάβει να τη βιάσει. Ήταν μεθυσμένη κοιμόταν και σκέφτηκε ότι όλο αυτό ήταν ένα όνειρο. Όταν τον είδε από πάνω της άρχισε να ουρλιάζει» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας. 

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας ο θάνατος προκλήθηκε από μαχαιριές. Ο ποδοσφαιριστής ήταν μερικώς αποκεφαλισμένος και τα γεννητικά όργανα του αφαιρέθηκαν μετά το θάνατό του.

Πριν δολοφονηθεί, το θύμα είχε κληθεί από την οικογένεια του επιχειρηματία σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κουριτίμπα στις 26 Οκτωβρίου για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 18α γενέθλια της κόρης του ζευγαριού.

Την επόμενη μέρα ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού. 

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του δεν αισθάνθηκε καλά και πήγε να κοιμηθεί. «Έχασα τον έλεγχο όταν είδα τον Ντανιέλ να βρίσκεται ξαπλωμένος πάνω στη γυναίκα μου. Βρήκα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας κλειδωμένη. Όταν την άνοιξα τον είδα να την βιάζει» είπε χαρακτηριστικά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoje é dia de @ecsaobento1913 ! Feliz por estar de volta !

A post shared by Daniel Corrêa (@danielcorrea31) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Daniel Corrêa (@danielcorrea31) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:21