search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:26
MENU CLOSE

Θρίλερ με τη δολοφονία Κατσίφα: Άγνωστο πότε θα παραδοθεί η σορός στην οικογένεια (Video)

06.11.2018 12:44
Θρίλερ με τη δολοφονία Κατσίφα: Άγνωστο πότε θα παραδοθεί η σορός στην οικογένεια (Video) - Media

 

Έχουν περάσει δέκα μέρες από τη δολοφονία του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα και η σορός του παραμένει στα «χέρια» των αρχών της Αλβανία, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα παραδοθεί στην οικογένειά του για να γίνει η ταφή.

Παράλληλα, δεν έχει γίνει κάποια αναφορά στο πότε θα ολοκληρωθεί η έρευνα των αρμόδιων αρχών για την υπόθεση, σύμφωνα με όσα επισήμανε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκ μέρους της οικογένειας, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Για την καθυστέρηση της επιστροφής της σορού από τις αλβανικές Αρχές, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος υποστήριξε ότι η εισαγγελία σοβαρών αδικημάτων των Τιράνων ισχυρίζεται «προφορικά» ότι θέλει να ολοκληρωθεί η έρευνα όσον αφορά την ποινική δικογραφία που έχει ανοίξει και «αφού ολοκληρωθεί να δώσουν τη σορό και θα μπορέσει και η οικογένεια να έχει πρόσβαση στη δικογραφία».

«Ομολογώ αυτό για μένα είναι ανεξήγητο και περίεργο το ότι δεν ξέρω πότε θα τελειώσει η έρευνα», είπε ο γνωστός ποινικολόγος και συμπλήρωσε:

«Σε κάθε περίπτωση δέκα ημέρες άταφος ένας νεκρός αποτελεί και προσβολή στη μνήμη του νεκρού. Γιατί δεν νομίζω ότι η παράταση της παραμονής της σορού και του νεκρού Κατσίφα στα Τίρανα στο νεκροτομείο προσθέτει ή συμβάλλει κατά κάποιο τρόπο στην έρευνα που κάνει η εισαγγελία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:26