search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:25
MENU CLOSE

«Σφάζονται» Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ – Ο νέος λόγος που τους οδηγεί στα δικαστήρια

06.11.2018 17:04
Ο μεθυσμένος Μπραντ, ο άγριος καυγάς και το αεροπορικό ατύχημα: Γιατί χώρισαν τελικά Πιτ- Τζολί;    - Media

 

Όποιος πίστευε ότι το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ θα εξελισσόταν ομαλά, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει άμεσα.

Κι αυτό διότι το πρώην «καυτό» ζευγάρι του Χόλιγουντ φαίνεται ότι έχει εμπλακεί σε μια «θερμή» δικαστική διαμάχη με πολλά μέτωπα.

Συγκεκριμένα, στο προσκήνιο βρίσκεται το ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών ωστόσο φαίνεται ότι στο παρασκήνιο «βράζει» κι άλλο θέμα.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, το ζευγάρι αναμένεται να επεκτείνει τη δικαστική του διαμάχη και στο ζήτημα των περιουσιακών στοιχείων.

Ας μην ξεχνάμε ότι Αντζελίνα και Μπραντ έζησαν πολλά χρόνια μαζί και ο χωρισμός της περιουσίας τους θα είναι περίπλοκος.

Tα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σύνθετα καθώς το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο σύμφωνο, γεγονός που οδηγεί την υπόθεση στη δικαιοσύνη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:24