search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:44
MENU CLOSE

Σόκαρε τη Λίβερπουλ ο Ερυθρός Αστέρας, την ώρα που η Μπριζ έκανε περίπατο στο Μονακό

06.11.2018 19:56
Σόκαρε τη Λίβερπουλ ο Ερυθρός Αστέρας, την ώρα που η Μπριζ έκανε περίπατο στο Μονακό - Media

Με τον κόσμο να αποτελεί τον 12ο παίκτη του, ο Ερυθρός Αστέρας όχι μόνο υπερασπίστηκε το αήττητο των 29 αγώνων στην έδρα του, αλλά επικράτησε κιόλας της Λίβερπουλ με 2-0, σε μία νίκη που αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι στιγμής.

Από κόρνερ του Μάριν ο Πάβκοβ με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους «ερυθρόλευκους» στο 22’ , γκολ που του έδωσε «φτερά» και με εκπληκτική προσωπική ενέργεια, έδωσε επτά λεπτά αργότερα αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Λίβερπουλ, αντέδρασε, πίεσε πολύ, αλλά έχοντας σε κακή μέρα τον Σαλάχ και τους υπόλοιπους αστέρες της, μοιραία ηττήθηκε με 2-0. Ήταν μόλις η 2η ήττα του Κλοπ στην πρώτη φάση των ομίλων με τη Λίβερπουλ. Μια ήττα, που περιπλέκει αρκετά τον όμιλο και βάζει τους «ρεντς» σε μπλεξίματα, όσον αφορά την πρόκρισή στην επόμενη φάση.

Η βαθμολογία του ομίλου (Νάπολι – Παρί αναμετρώνται στις 10):

1. Λίβερπουλ 6

2. Νάπολι 5*

3. Παρί Σεν-Ζερμέν 4*

4. Ερυθρός Αστέρας 4

 

Ξεκάθαρο προβάδισμα για την 3η θέση του ομίλου (με κρυφές ματιές ακόμα και για την 2η) απέκτησε η Κλαμπ Μπριζ, που έκανε παρέλαση στο «Πριγκιπάτο», βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τη Μονακό με το τελικό 4-0.

Η καλή μέρα φάνηκε από νωρίς για την ομάδα των Βρυξελλών που μόλις στο 12’ άνοιξαν το σκορ με τον Φάνακεν. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 2-0, ενώ πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα ο Βραζιλιάνος Ουέσλι με ωραίο σουτ διεύρυνε το προβάδισμα των Βέλγων.

Το πάρτι των φιλοξενούμενων ολοκληρώθηκε στο 85’ με τον Φόρμερ να αμαυρώνει ακόμα περισσότερο το –ούτως ή άλλως- κάκιστο ξεκίνημα του Τιερί Ανρί στους προπονητικούς πάγκους.

Η βαθμολογία του ομίλου (Ντόρτμουντ – Ατλέτικο αναμετρώνται στις 10):

1. Ντόρτμουντ 9*

2. Ατλέτικο 6*

3. Μπριζ 4

4. Μονακό 1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33