search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:02
MENU CLOSE

Τζάνετ Τζάκσον: «Μιλώ για τις γυναίκες των οποίων οι φωνές καταπνίγονται – Είμαι μία από αυτές»

07.11.2018 08:02
Τζάνετ Τζάκσον: «Μιλώ για τις γυναίκες  των οποίων οι φωνές καταπνίγονται - Είμαι μία από αυτές»  - Media

 

Στο κίνημα #MeToo, σκοπός του οποίου είναι να στηρίξει τις γυναίκες που σε κάποια στιγμή της ζωής τους έπεσαν θύματα σεξουαλικής βίας, αναφέρθηκε η Τζάνετ Τζάκσον όταν ανέβηκε στη σκηνή των Ευρωπαϊκών Μουσικών Βραβείων MTV στο Bizkaia Arena, στο Μπιλμπάο για να παραλάβει το βραβείο Παγκόσμιου Ινδάλματος. Ταυτόχρονα απηύθυνε έκκληση για παγκόσμια ανοχή.

“Αποδέχομαι αυτό το βραβείο με βαθιά ευγνωμοσύνη. Το να χαρακτηρίζεσαι ίνδαλμα είναι τεράστια τιμή, αλλά συνεπάγεται και τεράστια ευθύνη” είπε η Τζάνετ Τζάκσον.

“Απόψε μιλάω για τις γυναίκες των οποίων οι φωνές έχουν καταπνιγεί. Είμαι μία από αυτές τις γυναίκες”, πρόσθεσε.

Και συνέχισε: “Γυναίκες που έχουν φιμωθεί – τόσο κυριολεκτικά όσο και συναισθηματικά. Γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί, γυναίκες που έχουν εκφοβιστεί, γυναίκες που ζουν με φόβο… Είμαι αλληλέγγυα σε εσάς. Είστε αδερφές μου”.

“Απόψε μεταφέρω την ελπίδα ότι ένας νέος κόσμος αναδύεται. Ένας κόσμος στον οποίο οι άνθρωποι που νοιάζονται, τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, δεν θα ανέχονται πλέον την ανισότητα των φύλων. Γυναίκες, οι φωνές μας θα ακουστούν […] όταν μιλάμε για δικαιοσύνη”, είπε η ποπ σταρ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:59