search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:49
MENU CLOSE

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Γι’ αυτό δεν είχε επιτυχία το Survivor 2» (Video)

07.11.2018 08:28
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Γι’ αυτό δεν είχε επιτυχία το Survivor 2» (Video) - Media

 

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο Survivor, αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν παρακολούθησε τον δεύτερο κυκλο του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τη γνώμη του για τους συμπαίκτες του που μόλις μπήκαν στο Nomads.

«Το Survivor 2 δεν το είδα και οι λόγοι είναι πολλοί. Είχα μέχρι αργά γυρίσματα, όποτε μας τραβούσαν… Όταν ήμουν στο σπίτι εκείνη την ώρα έβλεπα Τατουάζ γιατί έπρεπε να βλέπω εμένα και τους υπόλοιπους συνεργάτες και το τι βγαίνει μέσα από αυτό που κάνουμε καθημερινά. Κάποιες στιγμές ζήλευα. Μου φαινόταν περίεργο κάποιος άλλος να ζει αυτό που έζησα εγώ εκεί.

Το 2 δεν είχε επιτυχία γιατί ήταν το 2. Ήταν καινούργιο 1. Ήταν και λίγο δύσκολο το έργο όλων των ανθρώπων που έπρεπε να κάνουν το 2, είτε αφορά πίσω από τις κάμερες, είτε τα παιδιά που συμμετείχαν. Γιατί σίγουρα ο κόσμος ταυτίστηκε πολύ με το 1 και με οτιδήποτε είχε να κάνει με το 1 και αυτομάτως υπήρχε η σύγκριση», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας για τους πρώην Survivors που θα δούμε σύντομα στο Nomads: «Ξέρω για τον Κώστα και για τον Γιάννη. Με τον Γιάννη μιλήσαμε, ήμουν στην Κύπρο και μου έστειλε μήνυμα να με χαιρετίσει, γιατί τα ψιλο-λέμε και με τον Χρανιώτη και με τον Μπο. Και του λέω “το έμαθα πριν μια ώρα, τι να σου πω, κάνε στο σταυρό σου και να γυρίσεις γερός”. Για να αποφασίσουν τα παιδιά να πάνε σίγουρα το αποφάσισαν για καλό για το μέλλον τους και καλή επιτυχία να έχουν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:49