search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:20
MENU CLOSE

To Breaking Bad γίνεται ταινία

07.11.2018 16:09
To Breaking Bad γίνεται ταινία - Media

 

Ευχάριστη είδηση για τους θαυμαστές της σειράς Breaking Bad, που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν άλλη μια συνέχεια της αγαπημένης τους υπόθεσης επί της μεγάλης οθόνης.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία με τον προσωρινό τίτλο «Greenbriar» που ξεκινά γυρίσματα εντός ολίγων ημερών είναι στην πραγματικότητα από το σύμπαν της σειράς-φαινόμενο, με το σενάριο μάλιστα, να υπογράφεται από τον δημιουργό του Breaking Bad, Βινς Γκίλιγκαν.

Οι θαυμαστές του χημικού Γούολτερ Γουάιτ, που πίστεψαν ότι τα είδαν όλα στο τέλος της πέμπτης σεζόν, πλέον θα αναρωτιούνται ποια μπορεί να είναι η συνέχεια, αφού οι ρόλοι είχαν ξεκαθαριστεί αρκετά στο φινάλε της σειράς.

Σαφή απάντηση δεν μπορούν να έχουν προς το παρόν, αλλά το μόνο που έχει γίνει γνωστό, είναι ότι ακολουθεί «την απόδραση ενός άνδρα που έχει απαχθεί και την αναζήτηση της ελευθερίας του». Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το αν θα πρόκειται για πρίκουελ ή σίκουελ της σειράς ή αν εκτυλίσσεται παράλληλα με τα γεγονότα της, ούτε κατά πόσο θα συμμετέχουν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές.

Πάντως, οι περισσότεροι αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι πρίκουελ της σειράς, μια και ήδη κυκλοφορεί –και παίζεται- το «Better Call Saul» που είναι τέτοιου είδους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:20