search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:52
MENU CLOSE

Λάτρης των hot dog και τραγουδιστής συγκροτήματος ο διατητής στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

07.11.2018 16:53
Λάτρης των hot dog και τραγουδιστής συγκροτήματος ο διατητής στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός - Media

 

Η ΚΕΔ όρισε τον Ελβετό διαιτητή, Άντριεν Γιάκοτετ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο 35χρονος διαιτητής που δεν θεωρείται τόσο έμπειρος και ανήκει στην δεύτερη κατηγορία της UEFA θα σφυρίξει για πρώτη φορά ελληνικό σύλλογο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Γιαν Κοεμπέλ και Βιτάλ Γιόμπιν, ενώ τέταρτος στο ντέρμπι ορίστηκε ο Μανώλης Σκουλάς.

Ο Γιάκοτετ είναι δικηγόρος (έχει αποκτήσει πτυχίο νομικής και εργάζεται σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην Ελβετία) κι έχει διευθύνει δύο παιχνίδια για την προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και ένα για την φάση των ομίλων του Γιουρόπα. Επίσης έχει σφυρίξει σε δέκα παιχνίδια για τα προκριματικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Άντριεν Γιάκοτετ που μιλάει πέντε γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά) είχε πει: « Έπρεπε να διαλέξω αν θα είμαι διαιτητής σε κάποιους αγώνες ή αν θα πουλούσα χοτ ντογκ. Διάλεξα την διαιτησία και προχώρησα»

Μάλιστα, ο Άντριεν Γιάκοτετ που ελπίζει να περάσει απαρατήρητος στο ντέρμπι, έχει επίσης ιδιαίτερη αγάπη και στο τραγούδι, καθώς ήταν μέλος συγκροτήματος προτού τον κερδίσει η διαιτησία, χάρη στην οποία θυσίασε την μπάντα του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:51