search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:07
MENU CLOSE

Στην Ουάσιγκτον ο Δ. Αβραμόπουλος για την Υπουργική Σύνοδο Εσωτερικών Υποθέσεων ΕΕ-ΗΠΑ

07.11.2018 21:16
Αβραμόπουλος: Προτείναμε την απελευθέρωση του καθεστώτος θεωρήσεων για το Κοσσυφοπέδιο - Media

 

Στην Ουάσινγκτον μεταβαίνει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος για να συμμετάσχει στην Υπουργική Σύνοδο Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης ΕΕ-ΗΠΑ. Ο κ. Αβραμόπουλος θα εκπροσωπήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με τους Χέρμπερτ Κικλ και Γιόζεφ Μόζερ , υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, αντιστοίχως, της Αυστρίας, προεδρεύουσας χώρας του Συμβουλίου της ΕΕ.

Κατά την Υπουργική Σύνοδο θα συζητηθεί η συνεργασία ΕΕ-ΗΠΑ σε τομείς που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Ευρωπαίου Επίτροπου, όπως:

-η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και ειδικότερα η ανταλλαγή πληροφοριών και η αφαίρεση του τρομοκρατικού περιεχομένου από το διαδίκτυο,

-το μεταναστευτικό, συμπεριλαμβανομένων της καταπολέμησης των εγκληματικών δικτύων διακίνησης μεταναστών, της διαχείρισης των συνόρων και της αμοιβαιότητας των θεωρήσεων,

-η ασφάλεια των εκλογικών διαδικασιών,

-η κυβερνοασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της διασυνοριακής πρόσβασης σε ηλεκτρονικά αποδεικτικά στοιχεία,

-καθώς και η συνεργασία στον τομέα της καταπολέμησης των ναρκωτικών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:02