18/10/2019 13:44:39

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Στην αρχή αρνήθηκα τον ρόλο του Φατσέα, δεν ήθελα να το κάνω»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Στην αρχή αρνήθηκα τον ρόλο του Φατσέα, δεν ήθελα να το κάνω» - Media

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο περιοδικό Downtown αναφέροντας - μεταξύ άλλων- για πρώτη φορά τον τρόπο με τον οποίο είχε αντιδράσει όταν έπιασε στα χέρια του τον ρόλο του περιβόητου «Φατσέα», ενώ τονίζει ότι με μεγάλη του χαρά θα συμμετείχε ξανά στη σειρά αν επανερχόταν στις οθόνες μας με νέα επεισόδια.

«Το μπαμ της δημοσιότητας έγινε μ’ αυτή τη σειρά. Εκεί με έμαθε ο πολύς κόσμος. Στην αρχή αρνήθηκα τον ρόλο του Φατσέα, δεν ήθελα να το κάνω. Μου είχε φανεί πολύ αρνητικός ως χαρακτήρας. Η γυναίκα μου με έπεισε. Μυρίστηκε ότι θα είναι επιτυχία. Εγώ σκεφτόμουν “τόσοι άλλοι υπάρχουν, ρε γαμ…το, στο χωριό, τον πιο μαλ…α απ’ όλους μου έδωσαν να κάνω;”. Ο Χάρης Ρώμας είχε δοκιμάσει άλλες δυο – τρεις φορές να δουλέψουμε μαζί αλλά δεν είχε προκύψει. Όταν με πήρε τηλέφωνο για να κάνω τον συγκεκριμένο ρόλο, διάβασα το κείμενο και λέω “πώς θα του πω πάλι όχι;”. Τώρα πώς αυτός ο αρνητικός χαρακτήρας αγαπήθηκε τόσο πολύ, μάλλον έχει να κάνει με το πώς τον χειρίζεσαι και εσύ. Στον δρόμο πάντως, ακόμη με φωνάζουν Φατσέα. Όσο για το αν θα ξαναγίνει το Καφέ της Χαράς; Αν αυτό συμβεί, θα είμαι στο καστ. Δεν υπάρχει περίπτωση να το πουλήσω, χρωστάω πολλά σ’ αυτό το σήριαλ. Το αγαπάω. Αλλά για να γίνει πρέπει να είναι και οι υπόλοιποι, δεν μπορεί να γίνει για παράδειγμα Καφέ της Χαράς χωρίς τη “Χαρά”».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.