search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:23
MENU CLOSE

Ζητά από την αστυνομία να του αλλάξει ταυτότητα για να δείχνει 20 χρόνια νεότερος και να «ρίχνει» γυναίκες στο Τinder (Video)

08.11.2018 08:05
Στο «μικροσκόπιο» της Ιρλανδίας Google-Tinder για παραβίαση προσωπικών δεδομένων - Media

 

Ο Ολλανδός Εμιλ Ρατενμπλαντ είναι αυτό που λέμε «μικροδείχνει». Και επειδή δείχνει μικρότερος από την πραγματική του ηλικία που είναι 69 ετών, ζητάει να αλλάξει την ταυτότητα του και πλέον να αναγράφει 49 ετών προκειμένου να μην έχει πρόβλημα με τις γυναίκες.

«Όταν είμαι 69, είμαι περιορισμένος. Αν είμαι 49 ετών, τότε μπορώ να αγοράσω ένα καινούργιο σπίτι, να οδηγώ ένα διαφορετικό αυτοκίνητο. Μπορώ να αναλάβω περισσότερη δουλειά. Όταν είμαι στο Tinder και λέω ότι είμαι 69, δεν έχω απάντηση από τις γυναίκες» λέει ο 69χρονος ο οποίος είναι προσωπικότητα στα μέσα ενημέρωσης της Ολλανδίας και συνεχίζει: «Όταν είμαι 49 ετών, με το πρόσωπο που έχω, θα είμαι σε μια προνομιούχα θέση. Οι τρανσέξουαλ μπορούν τώρα να αλλάξουν το φύλο τους με το πιστοποιητικό γέννησής τους και με το ίδιο πνεύμα θα πρέπει να υπάρχει χώρος για μια αλλαγή ηλικίας»

Ο Εμίλ ισχυρίζεται ότι έχει και στο πλευρό του τους γιατρούς που τον έχουν εξετάσει και τις εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί οι οποίες όπως λέει βιολογικά πιστοποιούν ότι το σώμα του και οι λειτουργίες του είναι ανθρώπου περίπου στα 45.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:23