search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:51
MENU CLOSE

Απίστευτη τραγωδία: 13χρονη βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στην ντουλάπα της (Photos)

08.11.2018 11:12
Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από τρεις 17χρονες - Media

 

Μια ταινία κινουμένων σχεδίων προκάλεσε φοβία σε 13χρονη, η οποία υπνοβατούσε και βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στη ντουλάπα της.

Στην Ουαλία, η 13χρονη Τζορτζίνα Μπράντλεϊ βρέθηκε νεκρή από τον πατέρα της, Γκράχαμ, το πρωί της 24ης Μαΐου. Το προηγούμενο βράδυ, το κορίτσι φερόταν φυσιολογικά, συζήτησε με τη μητέρα της, Ρεμπέκα, και στις 21.20 ξάπλωσε για να κοιμηθεί, αφού την επόμενη μέρα είχε σχολείο.

Ύστερα από έρευνα, εξακριβώθηκε ότι δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας ή αυτοκτονίας, αλλά οι αρχές απέδωσαν το συμβάν στο γεγονός ότι η μικρή υπνοβατούσε.

Σημειώνεται, ότι λίγες μέρες πριν το συμβάν, η μητέρα της εντόπισε την 13χρονη να υπνοβατεί στην κουζίνα, ξυπόλυτη, ενώ φορούσε τη στολή του σχολείου της και τα γυαλιά της.

Φυσικά, το σκεπτικό αυτού του σεναρίου ενισχύει το γεγονός ότι η 13χρονη φοβόταν τις ντουλάπες και ήθελε οι πόρτες τους να είναι πάντα κλειστές. Η φοβία της προκλήθηκε από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Monsters Inc» όπου οι μπαμπούλες έβγαιναν από ντουλάπες για τρομάξουν τα παιδιά. Έτσι, οι γονείς της υποστηρίζουν ότι ποτέ δεν θα έμπαινε μόνη της στην ντουλάπα έχοντας πλήρη συναίσθηση των κινήσεών της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:50