search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:02
MENU CLOSE

H Samsung «χτύπησε» – Δείτε τι παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση (Photos)

08.11.2018 16:23
H Samsung «χτύπησε» - Δείτε τι παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση (Photos)  - Media

 

Εδώ και καιρό το «Π» σας είχε ενημερώσει για τα σχέδια των μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας όσον αφορά στο μέλλον των κινητών τηλεφώνων.

Η Samsung, λοιπόν, προχώρησε στην υλοποίηση του σχεδίου της και παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση για developers το πρώτο της τηλέφωνο με αναδιπλούμενη οθόνη.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση ο Τζάστιν Ντένισον έδειξε ένα πρωτότυπο μοντέλο της εταιρείας, το οποίο από απλό κινητό τηλέφωνο αν ξεδιπλωθεί η οθόνη γίνεται μια κανονική ταμπλέτα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Samsung δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή (διαστάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, κλπ) ωστόσο, φαίνεται ότι θα τρέχει με Android.

Eπίσης, η εταιρεία ονομάζει τον τύπο αυτό της αναδιπλούμενης οθόνης ως «Infinity Flex» και όταν ανοίγει πλήρως το κινητό γίνεται tablet επτά ιντσών.

Τώρα περιμένουμε τις απαντήσεις από τις άλλες εταιρείες, καθώς το proof of concept πλέον υπάρχει.

Πηγή: Techcrunch

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:02