search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:56
MENU CLOSE

Νοκ άουτ ο ΠΑΟΚ – Και δεύτερη ήττα από Βίντι – Ψάχνει «θαύμα» με Τσέλσι

08.11.2018 19:55
Καζακστάν: Θετικοί στον κορωνοϊό 10 εργάτες κοντά στις πετρελαϊκές γεωτρήσεις Τενγκίζ - Media

Κάτι παραπάνω από δύσκολη είναι πλέον η υπόθεση πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αφού μετά την Τούμπα (που έχασε με 2-0) ηττήθηκε και στην έδρα της Βίντι, με 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς γνώριζαν πως ήθελαν νίκη ή τουλάχιστον να μην φύγουν ηττημένοι από την «Groupama Arena», ωστόσο αποχωρούν με άδεια χέρια, εξαιτίας του μοναδικού τέρματος του Μιλάνοβ στο 50’, που έκρινε τελικά την αναμέτρηση.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άφησε στον πάγκο τον Πέλκα ενώ τη θέση του τραυματία Βιεϊρίνια πήρε ο Αλίν Τόσκα. Οι υπόλοιποι γνωστοί (Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Σακχόφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς) σε σύστημα 4-2-3-1 ξεκίνησαν με όρεξη το παιχνίδι, είχαν τον έλεγχο αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την Βίντι, που πήγε με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη όμως, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και βρήκαν το γκολ της νίκης στο 50, μετά από διπλό λάθος του Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός μέσος έκανε λανθασμένη πάσα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και στη συνέχεια της φάσης έχασε και τον σκόρερ, ο οποίος πετάχτηκε στο…Θεό και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Πασχαλάκη.

Από κει και πέρα, η Βίντι αμύνθηκε σωστά, άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ, που στη συνέχεια επιτέθηκε με 2 επιθετικούς (μετά την είσοδο του Ακπομ) σε σύστημα 4-4-2, και επικράτησε του «δικέφαλου του Βορρά», που πριν από τα διπλά παιχνίδια με τη Βίντι έμοιαζε το φαβορί για πρόκριση, αλλά τελικά, μετά τις αναμετρήσεις αυτές είναι το απόλυτο αουτσάιντερ για την πρόκριση.

Κι αυτό, γιατί αν η Βίντι κερδίσει την Μπάτε Μπορίσοφ, τελειώνει η πρόκριση. Διαφορετικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει το καθήκον του κόντρα στους Λευκορώσους και να πάει για αποτέλεσμα κόντρα στην Τσέλσι, στο Λονδίνο.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Τσέλσι 12 (6-1)

2. Βίντι 6 (3-3)

3. ΠΑΟΚ 3 (4-5)

4. ΜΠΑΤΕ 3 (4-8)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15