search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:36
MENU CLOSE

Μακελειό στην Καλιφόρνια: Έλληνας ομογενής ανάμεσα στους 12 νεκρούς (Photos & Video)

09.11.2018 06:53
Μακελειό στην Καλιφόρνια: Έλληνας ομογενής ανάμεσα στους 12 νεκρούς (Photos & Video) - Media

 

Ο Έλληνας ομογενής Τηλέμαχος ή Τελ, Ορφανός συγκαταλέγεται ανάμεσα στα θύματα του μακελειού της Καλιφόρνιας που ο παρανοϊκός πρώην πεζοναύτης δολοφόνησε μέσα σε μπαρ.

Τραγική ειρωνεία; Ο Τηλέμαχος Ορφανός είχε πυροβοληθεί και είχε μάλιστα τραυματιστεί ένα χρόνο πριν σε ένα άλλο μακελειό, εκείνο στο Λας Βέγκας όταν ένας άλλος παρανοϊκός είχε δολοφονήσει 57 ανθρώπους σε συναυλία κάντρι μουσικής.

Ο 27χρονος Ορφανός είχε υπηρετήσει επί δυόμιση χρόνια στο πολεμικός ναυτικό των ΗΠΑ και στο μακελειό του Λας Βέγκας αν και τραυματίας, είχε βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους να προφυλαχθούν και να σωθούν από τις σφαίρες του μακελάρη.

Η μητέρα του Τηλέμαχου σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση καρδιάς είπε: «ο γιος μου ήταν στο Λας Βέγκας και γύρισε σπίτι. Χθες δεν γύρισε. Δεν θέλω προσευχές, δεν θέλω καλές σκέψεις. Θέλω έλεγχο στην χρήση των όπλων. Και ελπίζω κανείς να μην μου στείλει άλλες προσευχές. Θέλω έλεγχο στην χρήση των όπλων. Όχι άλλα όπλα».

Ο Ορφανός ήταν εργαζόμενος στο μπαρ στην Καλιφόρνια και μάλιστα έκανε δυο δουλειές (μια το πρωί μια το βράδυ) για να τα φέρνει πέρα.

Από μικρός έδειχνε ενδιαφέρον για τα κοινά, και ως έφηβος είχε ανακηρυχθεί «eagle scout», ο υψηλότερος βαθμός διάκρισης στους Αμερικανούς Προσκόπους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:36