search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:17
MENU CLOSE

Δείτε τι τηλεθέαση έκανε το Nomads με την «εισβολή» των… Survivors!

09.11.2018 08:55
Δείτε τι τηλεθέαση έκανε το Nomads με την «εισβολή» των… Survivors! - Media

 

Το μισό επιτυχημένο Survivor «εισέβαλε» το βράδυ της Πέμπτης στο Nomads με το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 να παίζει το τελευταίο του χαρτί, προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης…

Έτσι, είδαμε τον «Μισθοφόρο», τον Σπαλιάρα, τον Χανταμπάκη, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και άλλους παλιούς γνώριμους του Survivor να ρίχνονται στη «μάχη» της επιβίωσης στη Μαδαγασκάρη.

Με χαμόγελα αντίκρυσαν οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου τα νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσε το Nomads με την είσοδο των νέων παικτών καθώς παρά το γεγονός ότι ήρθε στην πέμπτη θέση με 17,6%, κατάφερε να σημειώσει στο δυναμικό κοινό ένα θεαματικό 26%, όπως επίσης και να κρατηθεί πάνω από το 20% για αρκετά τέταρτα και με μεγάλο ανταγωνισμό στα απέναντι κανάλια.

Αυτό σίγουρα αποτελεί μια επιτυχία, ωστόσο, κατά την τελευταία ώρα του ριάλιτι σημειώθηκε πτώση στα νούμερα και αυτό ίσως δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικό.

Μένει να δούμε αν τα νούμερα αυτά θα διατηρηθούν και στα επόμενα επεισόδια ή αν αυτή η άνοδος ήταν απλή περιέργεια του κοινού να δουν την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ νέων και παλιών παικτών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:15